VacuSlim 48

Am reusit sa aducem pentru prima data in Timisoara o noua metodă pentru tratamentele profesionale de slăbire și eliminare a celulitei, care poate fi aplicată rapid și ușor în orice moment, în special atunci când este nevoie de accelerarea procesului de slăbire și de îmbunătățire a aspectului pielii corpului. Procedura VacuSlim48, o putem numi defapt un fel de ‘impachetare la rece’.

In timpul procedurii folosim doua geluri si un ulei de calmare:

 1. “Thermo Slimming” este un gel multifuncțional și activ, utilizat în tratamente de slăbire, reducerea celulitei și îmbunătățirea aspectului pielii corpului. Conține substanțe termoactive care îmbunătățesc în mod eficient circulația periferică și elimină lichidul excesiv. Ingredientele active strâng și măresc tonusul pielii corporale. Se folosește pe părți ale corpului care sunt predispuse la acumularea de depuneri de grăsime și celulită.
  Ingrediente Active : Extract de alge, Cafeină, Extract de iederă, Extract de castane, Disodium Rutinyl Disulfate, Thermolate, Complexuri esențiale (lămâie, portocală, scorțișoară, rozmarin);
 2. “Slimming and Firming Cream” care este o crema multifuncțională activă cu efect de încălzire și răcire pentru masajul corporal în tratamente de slăbire, reducere a celulitei și îmbunătățirea aspectului pielii corpului. Conține substanțe active care calmează și răcește corpul, îmbunătățesc circulația, lipoliza și eliminarea lichidului excesiv. Substanțele active sporesc tonusul și elasticitatea pielii corpului. Crema este utilizată pe părțile corpului cu depuneri de grăsime și celulită.
  Ingrediente Active: L-Carnitine,Extract de Alge, Cafeina, Extract de Alge, Extract de castane, Disodium Rutinyl Disulfate, Thermolate, Complexuri esentiale (Bergamota, Mentă, Lavandă);
 3. “Anti-Cellulite and Firming Massage Oil” , un ulei de masaj pentru tratamente anticelulitice. Acesta conține combinația de uleiuri esențiale de lămâie, portocală, bergamot și scorțișoară, care sporesc microcirculația periferică.
  Ingrediente Active: Complexuri esențiale (lămâie, portocală, scorțișoară, bergamotă)

Tratamentul VacuSlim 48 consta in aplicarea celor doua geluri si masarea usoara a zonelor pacientei dupa care zona bratelor si a picioarelor pana la talie (incluzand talia), sunt vidate intr-un sac special de unica folosinta. Timp de 30 de minute pacienta se va relaxa avand senzatia de cald si rece in acelasi timp.

Recomandam VacuSlim 48, inaintea procedurilor precum Vibromatiq, Vacuum, BodyShape sau Endermologie, insa avand efecte si intr-un tratament individual de 7-10 sedinte de VacuSlim 48.

Avantajele VacuSlim 48

 • Reducerea vizibilă a circumferinței in urma tratamentelor repetate;
 • Îmbunătățirea texturii pielii după tratamente repetate;
 • Eliminarea lichidelor excesive;
 • Efect activ de lipoliza (descompunerea depozitelor de grăsimi);
 • Vidul oferă simultan saună și efecte presso (efect de drenaj limfatic);
 • Procedura poate fi efectuata de pacientele care nu pot efectua terapii termice precum Tunel IR, Capsula SPA sau Impachetari la Cald, deoarece nu avem contraindicatii precum insertiile metalice, claustrofobie, varice.

Contraindicatii:

 • Diabet (Pacienti sub tratament cu Insulina);
 • Hipertensiune arteriala;
 • Operatii mai recente de 8 luni;
 • Sarcina si perioada de alaptare;
 • Dermatita, psoriazis, eczeme pe zona de lucru;
 • Piele proaspat bronzata (arsuri usoare);
 • Zona proaspat epilata;