Tratamentul de Micro-Needeling

Micro-acul automatizat este o inovație în estetica faciala, fiind extrem de benefic in tratarea linilor fine sau cicatrici lasate de acnee. Eclipse MicroPen este cel mai avansat dispozitiv de micro-ace cu actionare automată de pe piață. Aplicatoarele (capetele) sunt sterile si conțin 12 micro-ace suflate cu aur de 18 K.

In comparatie cu alte terapii ce folosesc lumina si/sau caldura, Eclipse MicroPen creste eficienta tratamentului fara sa provoace vatamarea stratului epidermic. Viteza de 8500 de rotatii pe minut reduce disconfortul din timpul tratamentului, insa ajuta la absorbtia acizilor si a peptidelor pentru un rezultat final spectaculos. In functie de sensibiliatea diverselor zone, viteza si profunzimea pot fi ajustate de la 0.25mm la 2 mm.

Tratamentul cu micro-ace actioneaza asupra primelor 2 straturi ale pielii, epidermul – la exterior – si dermul – stratul profund al pielii. Pentru un tratament eficient a diverselor conditii ale pielii trebuie sa ajungem in derm. Tratamentul este recomandat tuturor tipurilor de piele și poate fi folosit pe intreg corpul: fata, gat, decolteu, maini, cearcane sau zone extinse de pe corp in cazul vergeturilor.

Noi am ales ca in timpul tratamentului facial MicroPen, sa folosim atat fiole cu acid hialuronic cat si/sau fiole Dermo-Complex (LevisSime), pentru a obtine rezultate vizibile chiar dupa un singur tratament. Dupa tratamentele MicroPen, tenul putin inrosit este o normalitate, in urma zecilor de mii de micro-leziuni insa, ne folosim de multitudinea de aparate de ultima generatie pe care le avem ne permite sa calmam tenul cu ajutorul proprietatilor Oxigenului Hiperbaric.

Contraindicatiile MicroPen-ului sunt: acnee activa, rani deschise, infectii bacteriene sau inflamatii ale zonei care trebuie tratata, eczeme,  afectiuni sau herpes in zona de tratament, boli cutanate cronice, patologii in coagularea sangelui, tratamente cu anticoagulante, malignitati cutanate, tratament cu Izotretinoin in ultimele 3 luni, Retin-A, Roaccutane.

MicroPen Eclipse este ideal pentru rejuvenarea pielii imbatranite, ameliorarea vergeturilor (pe segmentul corporal), reducerea dimensiunii porilor dilatati, ingrijirea pre si post interventii de chirurgie estetica, tratamentul cicatricilor post-acneice, post-varicela si atrofice si totodata contribuie la redarea tonusului natural.