Tratamentul cu Aur, Perle, Oxigen si Fototerapie

Dupa indelungi testari am descoperit un tratament super eficient si relaxant. Este vorba de o combinatie intre elementele mai multor tratamente, reunite intratamentul pe care l-am numit “Gold Oxy”.

Tratamentul incepe cu pulverizarea oxigenului hiperbaric, cu o puritate de 98% pe intreaga zona a fetei, pentru stimularea fibroplastelor, pentru imbunatatirea circulatiei sangelui in vasele capilare si pentru normalizarea PH-ului. Ulterior acestei etape, aplicam o masca revigoranta cu aur si perle.


Masca contine 100% pudra naturala de perla, care este formata din straturi de substante active, conchiolin si aragonite, dispuse in jurul unui nucleu. Aragonitul contine carbonat de calciu sub forma unor cristale foarte luminoase, substanta foarte importanta pentru sanatatea organismului; Conchiolinul este o proteina – sursa de aminoacizi si esentiala in metabolism si bunastarea organismului si perla este cunoscuta ca avand un rol important in reducerea ridurilor de expresie si de varsta si cea care reda pielii fermitate, tonifiere si stralucire. Aurul poseda virtuti detoxifiante, anti-inflamatorii si o putere de “izolare” care ajuta pielea sa lupte impotriva radicalilor liberi, factori responsabili in proportie de 80% de imbatranirea cutanata; spre deosebire de alte metale, aurul este foarte agreat de piele. Masca va ramane aplicata pe fata sa actioneze timp de 15 minute, timp in care masca se plastifiaza si poate fi indepartata cu usurinta.

Dupa ce aplicam masca, ne vom folosi de tehnologia oferita de Masca Skintech care imbina in acelasi timp 3 terapii cu rezultate fabuloase: Low Level Laser Therapy, Razele Infrarosii si Galvanoterapia. Led Therapy este o forma complexa de fototerapie care produce schimbari la nivel celular, cu efecte pe diferite tipuri de probleme, in functie de lungimea de unda pe care actioneaza si Galvanoterapia, prin cei 7 electrozi dispusi pe toata suprafata fetei potenteaza efectele tratamentului prin inducerea in profunzime a ingredientelor mastii cu aur si perle. Razele Infrarosii nevizibile de 830 nm stimuleaza circulatia sanguina și activitatea fibroblastelor, detoxifica si actioneazs profund pana la nivelul musculaturii fetei. Terapia cu raze infrarosii aduce o imbunatatire cu 51-57% a texturii, prin accelerarea producției de colagen și elastina și relaxeaza ridurile intersprancenare și “laba gastii”.