Toamna e anotimpul in care se incepe tratamentul de epilare definitiva

Daca va doriti sa scapati definitiv de parul nedorit de pe corp, toamna este cea mai buna perioada pentru a renunta la epilarile clasice, cu efecte de scurta durata. S-au terminat vacantele cu expunere la soare, vine vremea rece, in care imbracati haine care acopera tot corpul si din acest motiv, epilarea definitiva nu o sa va creeze niciun disconfort. Si daca incepeti toamna, tratamentul va fi practic terminat exact cand se incalzeste vremea si e timpul sa va expuneti, din nou, la soare.

Cele aproximativ cinci milioane de radacini ale firului de par pe care le avem la nastere produc puf pana la intrarea in pubertate si apoi fire groase si pigmentate mult mai intens. In procesul epilarii definitive se trateaza foliculii firelor terminale, pe care echipamentele disponibile la Urban Beauty Care ii distrug definitiv. Foliculii distrusi nu mai pot fi recreati si pielea ramane fina.

15-20% din parul de pe zona tratata dispare treptat, dupa fiecare sedinta.

E nevoie insa de cate sedinte recomanda specialistei nostre Maria, pentru ca foliculii sa dispara definitiv. Si mai ales, este nevoie de o schema de tratament stabilita de specialistul Urban Beauty Care.

Sedintele de epilare sunt programate conform unui algoritm care respecta fiziologia cresterii firelor de par, deoarece niciodata nu avem la un anumit moment toate firele crescute din toti foliculii. Astfel, schema de tratament si numarul de sedinte difera de la o persoana la alta.