Terapia SkinTech

Tehnologia spectaculoasă SkinTech îmbină în același timp 3 terapii cu rezultate fabuloase: Low Level Laser Therapy, Razele Infrarosii și Galvanoterapia. Led Therapy este o formă complexă de fototerapie care produce schimbări la nivel celular, cu efecte pe diferite tipuri de probleme, în funcție de lungimea de undă pe care acționează si Galvanoterapia, prin cei 7 electrozi dispuși pe toată suprafața feței potențează efectele tratamentului prin inducerea în profunzime a ingredientelor active aplicate. Razele Infraroșii nevizibile de 830 nm stimulează circulația sanguină și activitatea fibroblastelor, detoxifică și actionează profund până la nivelul musculaturii feței. Terapia cu raze infraroșii aduce o îmbunătățire cu 51-57% a texturii, prin accelerarea producției de colagen și elastină și relaxează ridurile intersprâncenare și “laba gâștii”.

Masca SkinTech actionează concomintent pe față și pe gât, având două module individuale care se poziționează exact pe zonele vizate.

Rosu SkinTech: celulele expuse au o creștere a  activității cu 150-200%, accelerează producția de colagen și elastină, reduce ridurile fine, restructurează țesuturile, repară leziunile produse de acnee, reduce porii dilatați, accelerează circulația sanguine.

Albastru SkinTech: dovedit științific că reduce 95% din bacteriile de sub piele în doar 3 ședințe, atenuează acneea, reduce semnificativ erupțile cutanate, calmează pielea, atenuează leziunile vasculare.

Mov SkinTech: combinația ideală între 2 lungimi de undă  (415-460 nm), activează procesele biochimice, hidratare profundă, reducerea vizibilă a ridurilor.

Recomandam repetarea acestui trarament o data la 10 zile.

Pretul tratamentului SkinTech este 100 lei (Fototerapie + Infrarosu + Galvanoterapie)