Remodelarea corporala si pentru barbati?

Tot mai des suntem intrebati daca barbatii pot beneficia de servicii de remodelare corporala sau tratamente faciale, atat la noi in salon cat si in general. Raspunsul este: DA!. Preconceptia ca aceste servicii sunt dedicate in exclusivitate doamnelor sau domnisoarelor este cel putin ‘invechita’… Nu doar ca aceste servicii nu sunt destinate doar doamnelor, ci din punct de vedere al metabolismului, rezultatele sunt mai rapide la barbati.

Corpul femeilor, din pacate, este conceput astfel incat sa retina mai multa grasime decat corpul unui barbat. Ghinionul femeilor este ca au masa musculara intr-un procent mai mic decat barbatii, prin urmare, asta inseamna ca metabolismul, lor este cu 10% pana la 20% mai lent. Femeile sunt prin natura lor predispuse sa acumuleze si sa retina mai multa grasime si un nivel mai ridicat de estrogen, un hormon care contribuie la mentinerea grasimii in corpul femeii in vederea pregatirii acesteia pentru sarcina. 

Datorita diferentelor hormonale, metabolice si de structura corporala, barbatii au tendinta de a pierde mai usor din grasimea corporala, in timp ce organismul femeii tinde sa mentina grasimea in corp. Diferenta principala dintre cele doua sexe are legatura cu faptul ca hormonii feminini tind sa mentina rezerve de grasime in corp pentru a face fata proceselor biologice care necesita un consum mare de energie, ca ovulatia, sarcina, lactatia si nasterea.

Pe langa tratamente de remodelare corporala si tratamentele faciale au rezultate uimitoare la barbati. Pielea barbatului este supusa la aceeasi factori de imbatranire si deci are nevoie de aceeasi atentie. Tratamentele cu Oxigen Hiperbaric, au efecte mult mai bune la barbati decat la femei, ridurile fine de expresie estompandu-se chiar dupa o singura sedinta. 

Asadar in centrul nostru de remodelare corporala, au inceput sa vina si barbati si ne bucura faptul ca am reusit sa le castigam si lor increderea! 

Domnilor, va asteptam si pe voi la centrul nostru de remodelare corporala atat pentru tratamentele faciale cat si pentru proceduri de remodelare corporala sau de ce nu, epilare definitiva!