Plan de remodelare corporala

Vine un moment in viata fiecarei femei in care si-ar dori sa arate bine. De fapt, nu bine, ci extraordinar, chiar daca nu a fost foarte stricta in privinta dietei sau orelor de sport. De multe ori acest moment, coincide cu primavara pentru ca se apropie concediul la mare sau iesirile la strand. Pentru ca suntem adesea intrebati, ce anume functioneaza pentru modelarea corporala, vream sa oferim, pentru inceput, un raspuns general.

Fiecare corp metabolizeaza altfel caloriile, depune altfel grasimile si, drept urmare, reactioneaza diferit la fiecare procedura.

Pentru ca vremea da semne sa revina la normal si gradele din termometre ne determina sa ne gandim deja la Marea Neagra, ne-am gandit sa va propunem un “plan de remodelare corporala”, care sa va pregateasca fizic si psihic de o vara torida.

Ziua 1

Prima zi de tratament o vom incepe cu o analiza corporala, pentru a ne da seama ce proceduri sunt potrivite si cu o discutie prealabila pentru a va explica ce aparate de remodelare corporala avem si ce rezultate putem obtine. In aceasta prima intrevedere sunt cateva aspecte foarte importante: timpul disponibil, bugetul alocat, stilul de viata si asteptarile! Este foarte important sa intelegem ca in procesul de remodelare corporala avem nevoie si de o alimentatie atenta si eliminarea sedentarismului. 

Ziua 2

A 2-a intalnire este practic prima zi in care ne apucam de tratament. Tratamentele de remodelare au o perioada de 30 de zile, cu 2 sau 3 sedinte pe saptamana, a cate 2 proceduri / sedinta. De regula aceste tratamente, le incepem cu proceduri principale precum Cavitatie, Vacuum sau VelaSmooth, urmate de proceduri secundare precum Presoterapia sau Impachetari Anticelulitice.

Ziua 3

A 3-a zi de tratament, va fi practic a 2-a din prima saptamana si vom intercala procedurile anticelulitice din sedintele anterioare, cu proceduri de tonifiere, netezire, detoxifiere sau drenaj limfatic. Este foarte importanta intercalarea procedurilor, pentru o mai buna eficienta si datorita faptului ca proceduri precum Cavitatia sau LipoLaser-ul nu se pot face in zile consecultive pe aceeasi zona sau Vacuum-ul care in functie de sensibilitatea pielii poate creea echimoza (vanataie).

Ziua 4

In a 3-a sedinta din prima saptamana vom relua procedurile similare primei sedinte din aceeasi saptamana, impotriva celulitei. Proceduri care ne ajuta sa ‘lucram’ atat in profunzime cat si la suprafata. In profunzime lucram nodulii de celulita si la suprafata se netezeste tesutul, scapand de ‘aspectul cojii de portocala’. Una din cele mai eficiente proceduri in vederea eliminarii aspectului inestetic al pielii este Body Shape.

In saptamanile urmatoare se pastreaza acelasi ‘tipar’ de proceduri, cele care ne scapa de centimetrii in plus si aspectul inestetic, despartite de o zi in care lucram pe detoxifiere, drenaj limfatic, impachetari in capsula SPA si tonifiere cu electrostimulare sau chiar si masaj anticelulitic

Costurile unui astfel de tratament, in configuratia de 3 vizite saptamanale cu 2 proceduri / vizita, sunt de 600 lei. Pretul variaza in functie de numarul de vizite sau introducerea in tratament unor proceduri precum criolipoliza.

De asemenea o data cu sosirea verii, urmeaza sa ne expunem tenul la raze UV si la caldura excesiva ceea ce determina deschiderea porilor, ‘absorbtia’ prafului din aer si posibila aparitie a acneelor. Pentru un tratament “pre-vara” a tanului va recomandam 4-5 tratamente faciale cu acid hialuronic si vitamina A, K si D sau peeling-urile Oxigeneo.