MesoSonix – Mezoterapie Virtuala

Aparatul de mezoterapie virtuală ‘MesoSonix‘ aduce unic în estetica aplicată îmbinarea a nu mai puțin de 4 terapii fabuloase pentru un tratament de maxima eficiență:

  • Mezoterapia virtuală – ce acționează prin combinarea electroporației cu electroosmoza, care se poate efectua atât facial cât și corporal grație celor două capete de tratament.  Pentru această terpie se folosesc cocktailuri cosmetice cu varii rezultate: la nivel corporal, tratamentul de mezoterapie virtuală este dedicat atenuării celulitei, creșterii tonusului pielii, diminuarea telangiectaziilor, în timp ce la nivel facial , tratamentul de mezoterapie virtuală este conceput pentru a recontura ovalul facial, atenua ridurile, are efect de lifting facial, redă luminozitatea și fermitatea, diminuează petele de pigment și cuperoza.
  • Tratament ultrasunete  ce direcționează particulele active ale cremelor, gelurilor, serurilor (tratament ultrasunete corporal – anticelulitice și antivergeturi; tratament ultrasunete facial – antirid în profunzime, la 3-4 cm. sub nivelul pielii;
  • CrioCool – stimularea circulației sanguine prin dermocrioforeză;
  • Terapie LED – Fotonii  de lumină și culoare emiși determină o reacție foto-chimică cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat) ce stimulează metabolismul celular și provoacă o ardere accentuată a grăsimilor acumulate.

Tratamentul de mezoterapie virtuală reprezintă una dintre puținele terapii care acționează la nivelul dermului, o terapie inovatoare de excepție, care permite introducerea de substanțe active pentru tratament. Tratamentul de mezoterapie virtuală la MesoSonix este un proces în doua faze: electroporație și electroosmoză.

În timp ce electroporația mărește de până la 400 de ori porii epidermei, ceea ce ii conferă un grad ridicat de permeabilitate, electroosmoza împinge ingredientele active din cocktailul cosmetic in straturile profunde ale pielii.

Prin mezoterapie virtuală substanțele ajung în proporție de 95% în profunzime, reconstruind pielea și tesuturile. Aplicații corporale și faciale cu rezultate vizbile instantaneu. Practic regenerează fibrele de colagen, elastină și GAG (glicozaminoglicani). Cel mai important GAG este acidul hialuronic. El are capacitatea de a lega cantități mari de apă, determinând hidratarea optimă a pielii.

Mezoterapia virtuală MesoSonix utilizează doi curenți simultani, cu efecte complementare:

  • Curentul alternativ –rectangular care creează un fenomen numit electroporație – cu alte cuvinte mărește porii de aproximativ 400 de ori (alterarea temporară a barierei fosfolipidice și formarea unor canale de trecere, prin care substanțele active din serurile folosite vor ajunge la celulele țintă). Acest curent alternativ determină o intensificare a fluxului sanguin tranzitoriu și este ideal pentru tratarea problemelor de flaciditate cutanată (piele lasată, flașca) dar și în cazul inestetismelor cauzate de celulită.
  • Curentul galvanic sau continuu: este un curent cu amperaj mic a cărui intensitate și direcție rămân constante în timp. Curentul galvanic poate fi folosit pentru vehicularea în interiorul țesuturilor a substanțelor capabile să se descompună în ioni. Deasemenea, el are rolul de a spori metabolismul celular, determinând o vasodilatare superficială.

Tratament ultrasunete – acționează pe principiul acțiunii mecano-termice a stimulilor sonori. Mai exact, masajul ultrasonic lucrează cu microvibrații invizibile de 1 milion Hz pe secundă pentru a crea efecte similare cu cele ale unei diete. Ultrasunetele penetrează longitudinal în grăsimea subcutanată între 3 și 4 centimetri, dispersând celulele grasoase calcifiate și accentuând procesul de topire a lor. Procedeul MesoSonix de tratament ultrasunete, desi complex în acțiune, este complet non-agresiv și non-invaziv pentru organismul uman.

Ce este CrioCool și dermocrioforeza?

MesoSonix aduce nou în terapii un capăt de tratament bazat pe dermocrioforeză. Se bazează, practic, pe răcirea superficială a zonei tratate, și folosește temperaturi scăzute pentru a reduce temperatura țesuturilor. Ceea ce se obține imediat este o serie de efecte de termo-reglare.

Rezultate:

  • favorizează regenerarea celulară și este ideal pentru tratarea senzațiilor de picioare grele și dureri musculare
  • reduce tensiunea și elimină efectele stresului
  • favorizează slăbitul și combate celulita, punând sângele în mișcare

De ce avem nevoie de terapia LED?

Terapia LED este o terapie complementară ce ajută la arderea grăsimilor, dar în același timp stimulează și un răspuns din partea sistemului imunitar, întărind capacitatea organismului de autovindecare. Retenția de apă și toxine este redusă și ea la minim. Terapia LED este complet non-agresivă și non-invazivă pentru organism. Deși asemănătoare cu laserul, terapia LED se propagă pe o suprafață mai mare și nu emit suficientă putere pentru a distruge țesutul, ci doar pentru a stimula un răspuns de autovindecare din partea organismului. De asemenea stimulează producția de colagen și reduce producția de melanină și are rol complementar în ședințele de tratare a ridurilor, în sedintele de tonifiere musculară și de fermitate a epidermei.