Masajul este un terapie la care ar fi indicat sa apelam cat mai des, daca vrem sa ne rezolvam anumite probleme de sanatate si de asemenea, sa ne relaxam. Masajul reprezinta una dintre marile bucurii ale vietii la care, din fericire, putem avea acces foarte usor. Masajul implica stimularea si destinderea muschilor, precum si activarea circulatiei sangelui.

Masajul de relaxare sprijina organismul sa-si recapete starea generala de bine si echilibreaza sistemul nervos. Pe de alta parte, masajul terapeutic este recomandat cand vrem sa scapam de durerile existente in diferite zone ale corpului nostru.

Masajul anticelulitic si masajul pentru slabit isi propun sa ne faca sa aratam mai bine si, tototodata, sa eliminam depunerile de grasime.

De multe ori, sesizam prezenta unei stari de anxietate mult prea tarziu, cand aceasta e deja instalata. Mai mult decat atat, societatea noastra trece printr-o inmultire a numarului de episoade depresive din cauza stresului cotidian la care suntem cu totii supusi. Masajul de relaxare poate fi gura de aer de care fiecare dintre noi are nevoie, macar din cand in cand. Secretul sta in faptul ca unul dintre beneficiile masajului este acela ca reduce nivelul cortizonului din organism, hormon responsabil cu starile de anxietate cu care ne-am putea confrunta. Imediat dupa un masaj, starea noastra de spirit va fi ridicata, iar serotonina si dopamina vor fi eliberate in corp.

Pretul unei sedinte de masaj este 100 de lei si are o durata de 45 de minute, exceptand masajul anticelulitic care are o durata de 30 de minute.

Va recomandam achizitionarea unui pachet de 10 sedinte de masaj, la pretul de 900 de lei, pachetul avand sedintele transmisibile.