Lifting Facial – Non-chirurgical

Radiofrecventa este o metoda non-invaziva care combate lipsa fermitatii si elasticitatii pielii, dandu-i un aspect mai frumos prin producerea de noi fibre de colagen. Este un tratament eficient in diminuarea ridurilor prin efectul de netezire, fiind o alternativa non-chirurgicala la operatiile estetice  de lifting facial.

Radiofrecventa are la baza generarea unui soc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a stimula regenerarea tesuturilor, diferenta fiind in numarul de electrolizi folositi pe suprafata zonei tratate: radiofrecventa monopolara foloseste un singur electrod, cea bipolara, doi electrozi, radiofrecventa tripolara trei electrozi, iar cea hexapolara sase electrozi. Undele electromagnetice, penetreaza toate cele trei straturi ale pielii, creand in zona tratata un camp electromagnetic in care energia este transformata in caldura, putand ajunge pana la 60-65 de grade in interiorul tesutului.

Aceasta energie duce la scurtarea si intinderea fibrelor de colagen deja existente si stimuleaza secretia fibroblastelor de noi fibre de colagen si elastina, care odata sintetizate, tonifica si strang pielea, obtinandu-se o intinerire vizibila a pielii, cu un aspect sanatos si stralucitor pe termen lung. La Urban Beauty Care folosim radiofrecventa hexapolara si tripolara, care este cea mai noua tehnologie a radiofrecventei cu rezultate imediate si de lunga durata inca de la primul tratament.

Pentru rezultate optime si de durata recomandam intre 6 si 8 sedinte, efectuate la un interval de 2 saptamani. Sedinta de radiofrecventa faciala dureaza 15 min, iar dupa ce tenul a fost demachiat, se aplica o crema speciala pe care se realizeaza radiofrecventa propriu-zisa. Radiofrecventa este contraindicata persoanelor cu infectii acute ale pielii, eczeme, prurit, herpes, boli contagioase, sarcina si alaptare, persoane purtatoare de stimulator cardiac, epilepsie, cancer, boli de sange si in zone cu stift dentar.

O sedinta de radiofrecventa costa 50 Ron si abonamentul de 8 sedinte 300 Ron, adica 37.5 Ron/Sedinta.