Impachetari la Cald ( Tunel IR)

Tratament remarcabil în curele de slabit si anti-celulita, impachetarile cu ceai verde sau alge marine, bogat in polifenoli au un puternic efect de ardere a grasimilor asociat unei veritabile protectii anti-age. Spre deosebire de cafeina energizanta, tratamentele cu ceai verde calmeaza.

Ceaiul verde detoxifiaza si energizeaza, iar extractele de alge au actiune drenanta si reducatoare, rezultatul acestui tratament fiind o piele mai elastica, mai ferma si mai catifelata, fara celulita! Teofilina ( continuta din belsug în ceaiul verde ) si iodul ( din alge ) afineaza silueta si sunt aliatii cei mai eficace pentru arderea grasimilor si transformarea lor in energie pe de o parte, si eliminarea apei si toxinelor, pe de alta parte.Impachetarea cu ceai verde duce la pierderea rapida si constanta in greutate. Polifenolii continuti in ceaiul verde, intr-o cantitate printre cele mai mari gasite vreodata in natura, sunt puternic anti-oxidanti.

Oligo-elementele continute in alge purifica pielea, oxigeneaza celulele, remineralizeaza si hidrateaza durabil. Vitaminele C si E protectoare si dinamizante ale metabolismului celular.

Procedura completa este formata din 5 etape:

  • PEELING – Are rolul de a indeparta celulele moarte ale pielii si de a facilita absorbtia tratamentului de catre piele (se recomanda a se realiza o data pe saptamana pentru a nu induce prea mult stres pielii).
  • APLICAREA – Se aplica pe zonele alese de client. Aceste zone urmand a fi infasurate cu folie.
  • TERMOCUVERTA – Clienta va sta 45 de minute in Tunelul IR. Temperatura poate varia intre 40 si 75 de grade.
  • CURATAREA – Folia de unica folosintaeste indepartata iar clienta este stearsa cu un prospop de hartie si manusa de bumbac.
  • CREMA FINALA – Pe pielea astfel curatata, se aplica la alegere, o crema anti-celulitica sau o crema anti-vergeturi. Nu recomandam dusurile imediate, deoarece substantele continua sa actioneze intre 4- 6 ore de la aplicare.