Epilare Definitiva IPL

Epilarea definitivase realizeaza prin lumina intens pulsata, celulele germinale ale radacinii fiind complet distruse. Cum aceste celule sunt cele ce hranesc parul, odata eliminate, foliculii in faza anagena (adica firele de par aflate in faza activa, de crestere) incep sa se desprinda de radacina, si intr-un interval aproximativ de 15 zile de la sesiunea de epilare definitiva ies singuri la suprafata pielii si cad. Astfel dupa fiecare sedinta 20% din firele de par vor disparea, iar restul vor deveni mai subtiri si vor avea o crestere mult mai lenta.

  • Metoda de epilare definitiva cu IPL este una nedureroasa si nu provoaca iritatii, fiind astfel perfecta pentru pielea sensibila din partile intime ale corpului.
  • Tratamentul de epilare definitiva cu IPL ofera rezultate pe termen indelungat, de aproximativ 3 ani.
  • Tratamentul de epilare definitiva cu IPL necesita minim 5-6 sedinte pentru a avea rezultatele ideale, iar o singura sedinta in zonele intime dureaza maxim 20 minute.

Putem aplica tratamentul de epilare definitiva cu IPL in orice zona a corpului, epilarea definitiva inghinala sau epilarea definitiva a axilelor fiind doar cateva exemple.

Astfel prin aceasta metoda se pot epila atat zone mici, cat si zone mari precum: fata (mustata, barbie, perciuni, pometi, zona dintre sprancene), gat, axila, brate, picioare, zona inghinala, linia bikinilor, fese, degete, laba piciorului, zona lombara, umeri, ceafa, abdomen si pectorali.

Indepartarea parului cu impulsuri de lumina este contraindicata femeilor insarcinate, celor care alapteaza, persoanelor cu tipul de piele V/VI (mulatre sau negre), diabeticilor, persoanelor cu cancer de piele, hemofilie, cu fotosensibilitate crescuta, boli de piele sau care sufera de epilepsie. De asemenea, daca urmezi un tratament cu medicamente fotosensibilizante (unele antibiotice, antidepresive) sau anticoagulante, este necesar sa consulti medicul pentru a primi acordul acestuia.

Nu se aplica de asemenea impulsuri luminoase in zonele cu tatuaje sau unde exista suruburi sau placute metalice.

Epilarea cu IPL nu afecteaza organismul si poate fi utilizata de la varsta de 18 ani. Despre OFERTA DE TOAMNA puteti afla detalii AICI.