Electrostimulare

Aparatul EMS este un aparat conceput pentru a furniza semnale electrice prin electrozi atasati in zone specifice ale corpului cu tampoane adezive. Impulsurile electrice stimulează nervii si poate determina muschii sa se contracte. Aparatul este computerizat cu diferite programe care oferă diferite concentrații de stimulare. Numărul de electrozi variază, dar corpul tau va avea intre 16 la 24 de electrozi amplasati pe zone strategice.

Ca și alte tratamente, electrostimularea are loc într-un mediu confortabil, liniștit în timp ce vă relaxați pe o masa de masaj. Înainte de primul tratament, este indicata o evaluare a corpului, care include cântărire si măsurarea și analiza grăsimii corporale, în scopul de a urmări progresul tratamentului. O singură ședință durează oriunde de la 45 la 60 de minute. În scopul de a obține rezultatele dorite, noi iti recomandam două până la trei ședințe pe săptămână, timp de până la șase săptămâni. Tratamentul este sigur, non-invaziv și fără durere.

Potrivit producătorilor de aparate de conturare a corpului electroterapie, stimularea mușchiului prin curent electric creează o cerere semnificativă de energie asupra mușchilor, astfel ca celulele adipoase sunt arse pentru energie. In plus, stimularea musculara profunda poate ajuta tonifica si a pielii si de a imbunatati circulatia.