Bronzare Organica (DHA)

Bronzarea cu DHA este o tehnologie care daca e folosita atent da rezultate foarte frumoase. Este in principal indicata pentru ocazii speciale, din cauza ca este o metoda rapida, dar faptul ca e rapida nu o face nesanatoasa. Numeroase studii indica faptul ca expunerea la ultraviolete creste riscul aparitiei cancerului de piele si in plus, in timp produc o imbatrinire a pielii. In schimb, bronzarea artificiala este similara cu o cosmetizare a intregului corp, si are

riscuri scazute atat timp cat nu ne expunem indelungat la soare.

Solutia noastra pentru un ten frumos colorat este preluata din laboratoarele din Londra, unde utilizand tehnologia de ultima ora s-a reusit crearea unui bronz natural, pornind de la nuanta originala a pielii. Producatorul solutiei utilizate de noi, din Marea Britanie a adus ca inovatie adaugarea unui nou ingredient natural, pe baza de keto-zahar, ce reactioneaza cu amino-acizii din keratina pielii. Noutatea consta in faptul ca bronzul astfel rezultat este comparabil cu un bronz obtinut la contactul cu razele UV, fara tente portocalii sau aspect nenatural, tocmai pentru ca se adapteaza perfect fiecarei nuante de piele in parte. Acest nou ingredient este un lichid care in mod natural este intalnit in compozitia zmeurii si este non-alergic. De asemenea, prelungeste durata de viata a bronzului organic.

Se recomanda folosirea hainelor inchise la culoare cand se vine la salon pentru aplicare. De asemenea, longevitatea bronzarii se imbunateste daca se efectueaza un tratament de peeling inainte (pentru exfolierea celulelor moarte de suprafata, astfel incat solutia reactioneaza cu celule care nu vor fi eliminate atat de curand).

Aplicarea profesionala se face cu compresorul ROWE care pulverizeaza solutia despre care va vorbeam pe corp. Solutia contine un colorant care ne ajuta sa vedem unde s-a pulverizat. Acest colorant poate sa pateze hainele, de aceea trebuie sa se stea in jur de 20 minute pentru uscare. Nu se recomanda dus in urmatoarele 8 ore. Intr-un interval de 2-4 ore, pielea isi va schimba culoarea, iar nuanta se va inchide treptat in urmatoarele 2-3 zile.

Odata ce efectul de intunecare s-a produs, el va rezista la spalare si la transpiratie si nu va produce patarea hainelor. Activitati precum inotul, activitatea sportiva de intensitate crescuta, vor cauza decolorarea pielii, pentru ca accentueaza procesul de exfoliere al pielii. Efectul de bronzare va dura intre 3 si 10 zile, in functie de tipul de piele si regimul de viata.