BodyShape – Dizolva grasimea si reda fermitatea

BodyShape adopta cea mai avansata tehnologie de mare viteza prin cadrul turbinelor negative de presiune si tehnologia inovatoare de conversie tridimensionala.  Atragerea si raspandirea (Vacuum & Release) tesutului conjunctiv fibrilar ale cortexelor diferite, prin masaj ritmic si ruperea in mod eficient a grasimii subcutanate, reducerea acumularii de tesuturi celulare de grasime. In acelasi timp, pielea este mai elastica si luminoasa. 

Terapiile cu radiofrecventa tripolara sunt singurele tratamente care pot actiona combinand energia unei de radiofrecventa unipolara si bipolara, activand atat superficial cat si profund celulele adipoase si fibroblastele (responsabile de producerea de colagen si elastina).

Energia RF Tripolara penetreaza straturile pielii, incalzind selectiv tesuturile, caldura localizata cauzand o contractie imediata a fibrei de colagen, creand un efect de lifting. Colagenul incalzit la o temperatura de 45 – 60  de grade incepe sa-si schimbe structura si sa se micsoreze, conferind tonifiere si netezire. Aceste modificari termice determina formarea de noi fibre de colagen – proces de regenerare si reconstructie denumit neocolagenare.