Ce inseamna un abonament de remodelare corporala

Foarte multe saloane de remodelare si intretinere corporala din Timisoara, ofera clientelor tot felul de abonamente cu o sumedenie de proceduri, evident la preturi modice cu titluri atragatoare de tipul “50 de proceduri de remodelare la doar 100 ron“. Dar oare aceste abonamente au vreun efect?Vom analiza impreuna aceste tipuri de abonamente din mai multe puncte de vedere, pentru a intelege de ce noi nu avem abonamente cu 100 ron…

Timpii de procedura sunt foarte importanti!

In primul rand, un abonament de remodelare corporala nu poate fi eficient daca nu se respecta perioada dintre proceduri si nerespectand aceasta perioada, radiofrecventa sau ultrasunetele pot deveni daunatoare. Toate aparatele de remodelare, au anumiti timpi de procedura, 20-30-45 sau chiar 60 de minute si de multe ori acesti timpi nu sunt respectati din dorinta de a putea avea mai multe cliente intr-o singura zi. De pilda, veti observa la multe saloane de remodelare corporala, unele chiar de renume, sedinte de electrostimulare de 20 de minute, in conditiile in care perioada minima pentru un tratament de elctrostimulare este de 30 de minute, recomandarea fiind chiar de 45. Chiar aici, in acesti timp se afla secretul abonamentelor la preturi derizorii, pentru ca veti avea surpriza sa aflati ca in abonamente este inclusa procedura de electrostimulare de 20 de minute, nu de 45, urmand sa vi se spuna ca intr-o zi puteti face trei astfel de proceduri. Practic intr-un abonament de 30 de sedinte de electrostimulare (de 20 de minute / sedinta), sunt in realitate doar 10 proceduri a cate 60 de minute… Acelasi lucru se poate aplica si la alte proceduri.

Abonament fara analiza corporala?

Abonamentele se configureaza in functie de problemele descoperite in timpul analizei corporale si in functie de stilul de viata a pacientului. Vacuum-ul, Cavitatia sau Lipo-Laserul, in esenta actioneaza pe celulita, insa pe tipuri si profunzimi diferite. Deci pentru a putea configura un abonament corect, cu efectele dorite, e nevoie de o analiza corporala. Abonamentele predefinite de pe site-urile de oferte, nu vor da niciodata aceleasi rezultate ca si un abonament personalizat pe nevoie pacientului.

Intercalarea procedurilor.

Este foarte importanta ordinea in care fixam procedurile in abonament. Spre exemplu dupa proceduri precum Vacuum sau Cavitatie, se impune o sedinta de drenaj limfatic prin presoterapie, sau sedintele de impachetari la cald detoxifiante si relaxante intercalate cu electrostimularile sau cu masajul anticelulitic – vibromatic.

Ce facem dupa ce am plecat de la salonul de remodelare?

Daca doamna/doamnisoara care s-a ocupat de dvs. nu v-a oferit cateva sfaturi post-procedura, solicitati-le, pentru ca sunt de asemenea foarte importante. Consumul apei dupa presoterapie, grija la expunerea la raze uv dupa radiofrecventa, ingrijirea pielii dupa o impachetare, s.a.m.d. Aparatele si procedurile de remodelare corporala, nu vor da rezultate daca stilul de viata nu este unul corespunzator, referindu-ne la alimentatie, miscare si respectarea sfaturilor post-procedura.

Plateste doar pentru abonamente eficiente!

Pentru a fi sigura ca obtii rezultate in urma unor abonamente de remodelare corporala, solicita un abonament personalizat in urma unei analize corporale! Solicita indicatii post-procedura si indrumari in ceea ce priveste alimentatia ta. La Urban Beauty Care, avem 3 astfel de abonamente predefinite, clasificate pe tipul de celulita, insa de regula configuram abonamentele dupa o analiza corporala si o discutie cu pacienta, urmand ca dupa ultima procedura sa oferim posibilitatea unei sedinte de nutritie.