Urban Beauty

Dupa cativa ani de experienta in domeniul remodelarii corporale, credem ca am reusit sa gasim echilibrul intre nevoile clientelor, serviciile pe care le oferim si ambientul in care ele sa se simta bine. Din totdeauna am stiut ca frumusetea vine din interior asa ca ne-am propus, nu doar sa facem mici ajustari ale corpului ci sa lucram putin si la starea interioara. Asa ca, inainte de a incepe procedura stabilita, sau dupa, va puteti relaxa la o cafea alaturi de o persoana draga, sau citind o carte, sau rasfoind o revista.

Tinem neaparat sa va spunem ca salonul de remodelare are o suprafata de 160 de metri patrati, cu trei grupuri sanitare si sapte incaperi cu iluminare naturala, ceea ce inseamna ca va oferim intimitatea de care aveti nevoie, fiecare procedura realizand-o intr-o incapere destinata special respectivei proceduri. Nu doua sau trei paturi in aceeasi incapere, despartite de paravane…

Cosmeticienele sunt prietenoase insa in acelasi timp dau dovada de profesionalism si punctualitate. Vor veni in sprijinul vostru cu sfaturi si mici trucuri care sa va fie de folos chiar si dupa ce plecati de la noi. Si pentru a ne asigura ca dupa timpul petrecut la Urban Beauty Care, va veti continua ziua simtindu-va mai bine, este evident ca punem la dispozitie un dus revigorant!