Abonament Intretinere Corporala

Abonamentele lunare, sunt concepute pentru a mentine rezultatele deja obtinute prin proceduri de remodelare corporala, sau pentru a ajusta mici imperfectiuni.

  • Abonamentul de intretinere corporala pentru mentinerea nivelului de celulita, contine o sedinta saptamanala de cavitatie localizata urmata de o sedinta de presoterapie pentru drenajul limfei si o sedinta saptamanala de vacuum urmata de asemenea de o sedinta de presoterapie. Pachetul are un total de 4 proceduri / saptamana, adica 16 proceduri / luna. Pretul acestui abonament este de 150 RON.

 

  • Abonamentul de intretinere corporala pentru mentinerea tonusului muscular, contine o sedinta saptamanala de masaj anticelulitic (vibromatic) urmata de o sedinta de 45 de minute de electrostimulare si o sedinta saptamanala de electrostimulare (45 minute) urmata de o impachetare detoxifianta la cald. Pachetul are un total de 4 proceduri / saptamana, adica 16 proceduri / luna. Pretul acestui abonament este de 130 RON.

 

  • Abonamentul de intretinere corporala mixt, destinat atat mentinerii nivelului de celulita, cat si mentinerii tonusului muscular, contine o sedinta saptamanala de cavitatie, urmata de presoterapie, o sedinta saptamanala de vibromatic urmata de electrostimulare (45 minute) si in saptamana urmatoare o sedinta de vacuum urmata de presoterapie si o impachetare detoxifianta urmata de electrostimulare (45 minute). Pretul acestui abonament este de 180 RON.

Abonamentele lunare se achita integral la prima sedinta. In cazul neprezentarii la sedintele programate, in cazul in care acest lucru nu se anunta, procedurile se considera executate. Abonamentele sunt valabile 4 saptamani. Sedintele nu se reporteaza de pe o saptamana pe alta.