VelaSmooth V9 – AntiCell

VelaSmooth este singurul tratament de remodelare corporala ce reuneste 4 tehnologii eficiente:  energia optica infrarosie, radiofrecventa bipolara, vacuum-ul pulsat si masajul anticelulitic in profunzime datorita rolelor mecanice. VelaSmooth este cel mai eficient tratament corporal ce promite rezultate spectaculoase in timp record de reducere in circumferinta a zonelor tratate, eliminare a celulitei, reconturare a siluetei si ameliorare a tonusului pielii, precum si imbunatatirea circulatiei sangvine si a drenajului limfatic – eliminarea toxinelor. Tratamentul recontureaza zonele problematice precum: abdomenul, coapsele, fesele si bratele.  Efectele Velasmooth sunt:

•Reducerea circumferintei in zonele tratate
•Contureaza si tonifica corpul
•Diminuarea gradata a celulitei in zonele tratate
•Reuneste puterea a patru tehnologii pentru rezultate vizibile imediat
•Actioneaza eficient si fara riscuri
•Imbunatatirea texturii pielii inca de la primele sedinte
•Imbunatatirea circulatiei
•Crearea unei noi tonicitati
•Diminuarea vergeturilor

Radiofrecventa bipolara incalzeste dermul, provocand o reactie ce stimuleaza restructurarea si remodelarea pielii. Energia optica cu infrarosu stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si cresterea metabolismului energiei stocate in celulele adipoase. Actiunea celor doua energii este dublata de vacuum-ul pulsat ce imbunatateste fluxul sangvin si limfatic, favorizand eliminarea reziduurilor din organism, iar rolele mecanice spiralate permit realizarea masajului anticelulitic profund, insa in acelasi timp agreabil.

Statisticile arata ca aproximativ 80-90% dintre femei sunt afectate de celulita, indiferent de greutate. Celulita apare atunci cand celulele adipoase, aflate in cel mai profund strat al pielii, cresc in dimensiune din cauza stocarii unei cantitati mari de grasime; in timp, celulele supradimensionate imping suprafata pielii in sus, conducand la aparitia aspectului inestetic de “coaja de portocala”.

Celulita reprezinta o inflamatie a tesutului adipos si se caracterizeaza prin alterarea suprafetei cutanate, in functie de gravitate, fiind clasificata in stadii de la I la IV. Nutritia deficitara, acumularea de toxine in organism, sedentarismul, precum si precaritatea sistemului limfatic sunt factori ce agraveaza celulita. Stadiul I de celulita este cel incipient. In stadiul II, in zonele afectate de celulita, pielea este moale, iar celulita devine vizibila prin presarea pielii sau prin contractia muschilor. In stadiul III, aspectul de „coaja de portocala” este vizibil indiferent de pozitia corpului, asezat sau in picioare, si fara tehnici de manipulare a pielii in zonele afectate. In stadiul IV, cel mai avansat, pielea este flasca, lipsita de fermitate, prezinta ondulatii si depresiuni, iar la palpare prezinta noduli.

Celulita este favorizata de secretia de hormonii feminini estrogeni. Celulita apare in perioada de postpubertate, se agraveaza dupa prima sarcina si poate fi amplificata de folosirea contraceptivelor si a suplimentelor hormonale. La femei, orientarea si fixarea bandelor fascia (strat de tesut conjunctiv) din derm formeaza o membrana fibroasa, ce devin „buzunaroase” in care se depoziteaza grasimile.

Tratamentul VelaSmooth totalizeaza 12 sedinte si are rezultate inca de la prima sedinta a tratamentului. Un tratament dureaza 40 de minute si se pot lucra zone precum:  abdomen, picioare, brate, fese, spate si zonele laterale. Frecvetnta tratamentelor este de maxim 3 intr-o saptamana.