Stergere Tatuaje – Metoda cu Laser

Cei mai multi dintre posesorii tatuajelor considera, acoperirea tatuajelor vechi cu altele noi, ca fiind o metoda deloc nociva in momentul procesului de mascare a primului tatuaj. In momentul acela pielea dumneavoastra are de suferit de doua ori mai mult, o data cand v-ati instalat in corp substantele (cerneala) straine si a doua oara cand se vrea acoperirea celui dintai tatuaj. Pot aparea foarte multe complicatii, de la infectii si dureri grave pana la aparitia cancerului cutanat. Aveti grija de sanatatea dumneavoastra si luati deciziile care nu va pun viata in pericol!

Procedura de indepartare a tatuajului incepe cu un control din partea Urban Beauty Care care evalueaza structura tatuajului, pigmentul utilizat, data realizarii si tehnica folosita. Tatuajele realizate de catre persoane amatoare sunt mai usor de indepartat decat cele realizate intr-un mediu profesionist datorita compozitiei mai simple a cernelurilor folosite. Indepartarea unui tatuaj realizat intr-un mediu profesionist, cu o singura culoare, de concentratie medie se realizeaza în 3-8 sedinte. Sedintele se fac la interval de 4-6 saptamani.

Procedura de indepartare a tatuajului cu laser nu se aplica femeilor insarcinate. Suplimentar, procedura nu este recomandata persoanelor cu disfunctii ale inimii, care sufera de diabet, epilepsie sau cele care au leziuni ale pielii in zona tatuata. Exceptand cazurile enumerate anterior, procedura de indepartare a tatuajului cu laser poate fi suportata de orice persoana cu varsta de peste 12 ani.

Se va evalua structura, culoarea, marimea tatuajului, iar dacă este necesar se va efectua o procedură de proba. Cu 2 saptamani inainte de inceperea procedurii nu se recomanda bronzarea naturala sau la solar. Pacientul isi poate relua activitatile zilnice imediat după realizarea procedurii de indepartare a tatuajului cu laser. Zona afectata trebuie ferita cel puțin 4 saptamani de bronzarea naturala sau solar. Zona trebuie hidratata zilnic cu creme hidratante.