Masaj Anticelulitic

Masajul anticelulitic se dovedeste a fi mai eficient in cazul celulilei cu comportament favorizant (aparuta pe fondul alimentatiei gresite si a sedentarismului), iar rezultatele sale sunt mai bune, cu cat tratamentul incepe mai devreme. Scopul masajului este acela de a remodela aspectul tesutului adipos si de a indeparta celulita intr-o proportie cat mai mare. Terapeutul nostru Elinor, actioneaza asupra zonei afectate (picioare, fese, brate,  abdomen) in sesiuni repetate, astfel incat sa reduca treptat aspectul de coaja de portocala. In stadiile avansate de celulita denivelarile pielii vor deveni din ce in ce mai vizibile, grasimile acumulandu-se in cantitati mari sub forma de noduli. Manevrele efectuate au o viteza sustinuta si variaza de la o presiune superficiala, la miscari rapide si mai intense, pana la manevre placute, cu efect relaxant.

Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce conduce la reducerea si eliminarea depunerilor grase in timp. Presiunea directa si miscarile circulare elibereaza tensiunea locala de la nivelul muchilor, facilitand buna trecere a fluxului sanguin. Un alt efect pozitiv al masajului anticelulitic este acela ca stimuleaza sistemul limfatic si ajuta la eliminarea fluidelor asociate cu formarea celulitei. Astfel, apa retinuta in tesuturi este o alta problema rezolvata prin acest tip de masaj.

Intrucat masajul anticelulitic ajuta la eliminarea toxinelor dintre tesuturi, iar celulita se formeaza si din pricina acumularii excesive de toxine, se poate preveni cu ajutorul sau formarea altor depuneri adipoase inestetice pe viitor.

Eficacitatea masajului anticelulitic creste cu ajutorul cremelor si uleiurilor speciale, precum si prin asocierea acestuia cu alte tratamente de remodelare corporala eficiente in eliminarea celulitei, asa cum sunt Cavitatia sau Vacuum-ul.

Este necesar un numar de cateva sedinte de masaj anticelulitic pentru observarea primelor rezultate, stabilit de catre terapeut in functie de gradul de supraponderalitate al pacientului si de alte caracteristici fiziologice proprii. La centrul de remodelare corporala Urban Beauty Care din Timisoara, in urma unor analize corporale, vomputea crea pachete personalizate in urma carora vom obtine rezultatele dorite.